Share on Google+

Saisiko olla sujuvaa seksuaalikasvatusta?

Sujuvaa seksuaalikasvatusta -verkkokurssiperhe on kasvanut. Pääset kanssani perehtymään niin pienten lasten kuin alakouluikäisten seksuaalikasvatukseen. Liity mukaan odotuslistalle, niin kuulet, kun ilmoittautuminen kursseille käynnistyy seuraavan kerran!

Haluan kuulla, kun ilmoittautuminen taas aukeaa!

Kuusiosaiset verkkokurssit tarjoavat vanhemmille, huoltajille ja muille kasvattajille

Tietoa

Mitä ylipäänsä on seksuaalisuus ja millaista se on eri ikäisillä? Mikä on normaalia lapsen kehitykselle? Miksi seksuaalikasvatusta tarvitaan pienestä pitäen läpi nuoruusvuosien?

Taitoa

Miten välittää lapselle tärkeitä taitoja omien rajojen tunnistamisesta? Kuinka ohjata lasta turvalliseen oman kehon tutkimiseen? Miten vastata eri ikäisten kysymyksiin ja entäs sitten, kun lapsi ei enää kysykään kaikkea?

Asenteita

Millaista seksuaalikasvatusta olet aikanaan itse saanut? Miten aiheeseen on suhtauduttu lapsuudenperheessäsi? Kuinka voit välittää omalle lapsellesi/kohtaamillesi lapsille luonnollisen suhtautumisen seksuaalisuuteen?

Olen viiden vuoden aikana luennoinut lukuisille pienten lasten vanhemmille, varhaiskasvattajille, opettajille ja muille pienten lasten ja koululaisten kanssa toimiville. Jokaisen luennon jälkeen on jäänyt nälkä niin itselleni kuin kuulijoille, ja keskustelua olisi voinut jatkaa vaikka kuinka pitkään. Nyt viimein on mahdollista syventyä luentojeni teemoihin myös pintaa syvemmältä. Verkkokurssi mahdollistaa osallistumisen mistä päin maailmaa tahansa ja voit katsella, kuunnella ja lukea sisältöjä juuri sinulle sopivana ajankohtana ja halutessasi osallistua keskusteluun Facebook-ryhmässä. Liittymällä odotuslistalle saat tiedon tulevista kurssikierroksista!

Anna-Riitta Kässi, auktorisoitu seksuaalikasvattaja