Verkkokursseja kaikille kasvattajille

Oletko vanhempi tai työskentelet lasten ja nuorten parissa ja kaipaat tukea seksuaalikasvatuksessa?

Kaikki me kasvattajat olemme samalla myös seksuaalikasvattajia, oli siihen sitten erillistä koulutusta tai ei. Myös vaikeneminen on seksuaalikasvatusta – ei ehkä kuitenkaan sellaista, jolla voisimme kehuskella. Haluan tarjota sinulle mahdollisuuden ottaa haltuun keinot ja asenteen, jolla voit tarjota sujuvaa seksuaalikasvatusta ja olla mukana rakentamassa kasvuympäristöä, jossa lapset ja nuoret saavat häpeilemättä kysellä ja ihmetellä seksuaalisuuden teemojen ympärillä.

Haluatko antaa sujuvaa ja luontevaa seksuaalikasvatusta jälkikasvullesi tai muille lapsille ja nuorille, joiden parissa toimit arjessasi?

Sujuvaa seksuaalikasvatusta -verkkokurssiperheessä on tällä hetkellä kaksi kurssia ja syksyllä 2021 lanseerataan myös kurssi teinien seksuaalikasvatuksesta. Ilmoittautuminen aukeaa seuraavan kerran marraskuussa 2021. Ilmoittaudu odotuslistalle!

Sujuvaa seksuaalikasvatusta 1 – kurssi pienten lasten kasvattajille
Sujuvaa seksuaalikasvatusta 2 – kurssi alakouluikäisten kasvattajille

Olisiko työyhteisössäsi koulutustarvetta seksuaalikasvatuksen aiheista? Verkkokurssi on kustannustehokas tapa tarjota täydennystäkoulutusta työntekijöille – ei yhteisen ajan etsimistä, matkakuluja, koulutusjärjestelyjä jne. Mikäli haluaisit verkkokurssin työntekijöidesi opiskeltavaksi, otathan yhteyttä sähköpostitse anna-riitta@viekku.fi, vaikka varsinainen ilmoittautuminen ei olisi käynnissä!

Verkkokurssiperheen äiti

Anna-Riitta Kässi

  • FM, aineenopettaja (2010)
  • auktorisoitu seksuaalikasvattaja (2015)
  • auktorisoitu seksuaalineuvoja (2018)
  • seksuaaliterapeuttiopiskelija (-> 6/2021)
  • doula, doulakouluttaja
  • kahden lapsen äiti
  • Suomen ensimmäinen aktiivinen seksuaalikasvattaja somessa (jo vuodesta 2014)