Verkkokursseja kaikille kasvattajille

Oletko vanhempi tai työskentelet lasten ja nuorten parissa ja kaipaat tukea seksuaalikasvatuksessa?

Kaikki me kasvattajat olemme samalla myös seksuaalikasvattajia, oli siihen sitten erillistä koulutusta tai ei. Myös vaikeneminen on seksuaalikasvatusta – ei ehkä kuitenkaan sellaista, jolla voisimme kehuskella. Haluan tarjota sinulle mahdollisuuden ottaa haltuun keinot ja asenteen, jolla voit tarjota sujuvaa seksuaalikasvatusta ja olla mukana rakentamassa kasvuympäristöä, jossa lapset ja nuoret saavat häpeilemättä kysellä ja ihmetellä seksuaalisuuden teemojen ympärillä.

Haluatko antaa sujuvaa ja luontevaa seksuaalikasvatusta jälkikasvullesi tai muille lapsille ja nuorille, joiden parissa toimit arjessasi?

Sujuvaa seksuaalikasvatusta -verkkokurssiperheessä on tällä hetkellä kaksi jäsentä. Kurssi-ilmoittautuminen on auki muutamia kertoja vuodessa. Tutustu kursseihin tarkemmin alla olevista painikkeista, ilmoittaudu mukaan tai liity odotuslistalle, ja saat sähköpostin, kun ilmoittautuminen taas aukeaa!

Huom! Molemmille kursseille voit ilmoittautua myös yhdessä henkilön kanssa, jonka kanssa jaat kasvatusvastuun samasta lapsesta. Tällöin toinen teistä ostaa yhteisen jäsenyyden ja saat sähköpostitse ohjeet, kuinka toinenkin pääsee rekisteröitymään kurssialueelle.

Sujuvaa seksuaalikasvatusta 1 – kurssi pienten lasten kasvattajille
Sujuvaa seksuaalikasvatusta 2 – kurssi alakouluikäisten kasvattajille

Olisiko työyhteisössäsi koulutustarvetta seksuaalikasvatuksen aiheista? Verkkokurssi on kustannustehokas tapa tarjota täydennystäkoulutusta työntekijöille – ei yhteisen ajan etsimistä, matkakuluja, koulutusjärjestelyjä jne. Mikäli haluaisit verkkokurssin työntekijöidesi opiskeltavaksi, otathan yhteyttä sähköpostitse anna-riitta@viekku.fi!

Verkkokurssiperheen äiti

Anna-Riitta Kässi

  • FM, aineenopettaja (2010)
  • auktorisoitu seksuaalikasvattaja (2015)
  • seksuaalineuvoja (2018)
  • doula, doulakouluttaja
  • kahden lapsen äiti
  • Suomen ensimmäinen aktiivinen seksuaalikasvattaja somessa (jo vuodesta 2014)